home kontakt

PROSJEKTER

Akkurat nå
DNC
Verdens sterkeste mann
Peter Pan
Nationaltheatret
Triomega
SMS'ens Venner
Første dag på jobben
Gullballen
Revyweb
Las Vegas
Tommys Inferno

LOGIN

konto :
 

Siste Nyhet: DnC åpner butikk

Demokratisk butikkdrift
Butikkdrift er DnC sitt nyeste prosjekt. Hva vi skal selge er derimot veldig uklart! Derfor skal folk selv få bestemme hva slags butikk vi skal starte.

I mars flyttet vi til et butikk-lokale på Grünerløkka, uten at vi ante hva vi egentlig skulle selge i butikken. Men vi hadde lyst til å starte noe som ikke finnes fra før. På vinduet i det nye lokalet henger det gråpapir hvor det står «Her åpner Norges første … ”. Folk som går forbi lokalet oppfordres til å komme med ideer til hva de ønsker skal åpne i DnC butikken. – Til nå har det kommet forslag som feks ungdomsklubb, paraplybutikk, ufaglært frisørsalong, suppebar, tegneseriekafe, hundebakeri, barnebokantikvariat, drillstavbutikk, bamsebutikk, hobbybutikk, coffeeshop, bokgalleri, grøtbar, oksygenbar, dildobar, dragshop og sprøyterom. Folk er svært engasjerte. En mann som bor i området her har vært innom med minst 3 nye ideer hver eneste dag, sier André Jåtog
– Vi mener at en butikk har størst mulighet til å overleve dersom de som skal bruke penger der selv bestemmer hva de ønsker å bruke pengene på – sier de oppglødde gründerne Aleksander Herresthal og André Jåtog. Vi har spesielt fått mange som syntes at ufaglært frisørsalong er en god idé, men folk som liker ideen har mest lyst til å være frisører selv, forteller Herresthal og Jåtog.

Send inn ditt forslag til forslag@dnc.no

DnC AS, Postboks 7125 Majorstuen, 0307 Oslo